ScienceShop.gr ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΧΗΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 380 - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Πρώτα σε πωλήσεις
Αναλογικό διαθλασίμετρο για μέλι - Kern ORA 3HB
Κωδικός Προϊόντος / SKU:2451
Το μοντέλο της σειράς KERN - ORA 3HB είναι αναλογικό χειροκίνητο διαθλασίμετρο χωρίς να απαιτείται συντήρηση. ο πρακτικός και στιβαρός σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και σε μόνιμη βάση.
..δείτε αναλυτική περιγραφή παρακάτω.
Τιμή WEB:111.6€

Καλέστε μας για διαθεσιμότητα.

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά




Τo μοντέλo της σειράς KERN ORA-3HB είναι αναλογικό χειροκίνητο διαθλασίμετρο χωρίς να απαιτείται συντήρηση. Ο πρακτικός και στιβαρός σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και σε μόνιμη βάση. Η λάθος μετατροπή της τιμής αποφεύγεται με τη χρήση διαφόρων επιλογών κλίμακας και επομένως εξαλείφετε το σφάλμα του χρήστη. Αυτές οι κλίμακες έχουν αναπτυχθεί ειδικά και έχουν υπολογιστεί με ακρίβεια και έχουν ελεγχθεί. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι οι πολύ λεπτές, σαφείς γραμμές στο διαθλασίμετρο. Το οπτικό σύστημα και το πρισματικό κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά, τα οποία σας επιτρέπουν να μετράτε με χαμηλές ανοχές. Τα μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν προσοφθάλμιο φακό, ο οποίος μπορεί εύκολα και ομαλά να ρυθμιστεί σε διαφορετικές οπτικές ικανότητες. Τo μοντέλo KERN ORA-3HB έχει αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας, πράγμα που καθιστά δυνατή τη λήψη ακριβών μετρήσεων σε διαφορετικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Κλίμακες: Water content 12% - 27%, Baume 38 Be - 43 Be, Brix 58 - 92 %

Περιλαμβάνει:
- Κουτί αποθήκευσης
- Διάλυμα βαθμονόμησης
- Κατσαβίδι
- Πανί καθαρισμού


Τομέας εφαρμογής: Μέλι
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη μέτρηση της τιμής Brix, της περιεκτικότητας του νερού στο μέλι και του βαθμού Baume (Be) για τον προσδιορισμό της σχετικής πυκνότητας υγρών.

Κύριοι τομείς εφαρμογής:
Μελισσοκομία
Παραγωγή μελιού