ScienceShop.gr ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΧΗΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 380 - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Πρώτα σε πωλήσεις
Μελέτη εγκατάστασης αμπελώνα
Κωδικός Προϊόντος / SKU:1066
Για την φύτευση ενός παραγωγικού αμπελώνα με στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρειάζεται μελέτη, έρευνα και αξιολόγηση μιας σειράς παραγόντων. Η φύτευση ενός αμπελώνα αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση και για την απόδοση της, θα πρέπει να εξαλειφθούν οι πιθανότητες λάθους κατά την διαδικασία την φύτευσης. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η σωστή αξιολόγηση όλων των παραγόντων οι οποίοι θα επιδράσουν στην ποιοτική και ποσοτική απόδοση του αμπελώνα. Οι παράγοντες που αξιολογούνται για την φύτευση του αμπελώνα διαμορφώνουν και τις ενότητες της μελέτης εγκατάστασης. Η μελέτη φύτευσης ενός παραγωγικού αμπελώνα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Αξιολόγηση της τοποθεσίας και του αγροτεμαχίου ως προς την καταλληλόλητα για της φύτευση του νέου αμπελώνα. Αξιολόγηση της τοποθεσίας και του αγροτεμαχίου ως προς την δυναμική της για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Χωροταξική διάθρωση αμπελώνα. Επιλογή της ποικιλίας και του κατάλληλου υποκειμένου. Επιλογή του συστήματος μόρφωσης των πρέμνων και κατ επέκταση του τρόπου και των υλικών υποστύλωσης. Σχεδιασμός εργασιών προετοιμασίας του αγροτεμαχίου . Πρόταση εδαφοβελτίωσης βάσει ανάλυσης εδάφους. Πρόταση βασικής λίπανσης βάσει ανάλυσης εδάφους. Μελέτη εγκατάστασης του συστήματος άρδευσης, για την ορθότερη διαχείριση του νερού. Στην μελέτη εγκατάστασης περιλαμβάνονται και τιμολογούνται συνολικά ή κατά μέρος τα εξής: Το ηλεκτρονικό τεκμήριο της μελέτης των παραπάνω διαδικασιών, οι επιτόπιες επισκέψεις στον αμπελώνα ,η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών της φύτευσης.
..δείτε αναλυτική περιγραφή παρακάτω.
Τιμή WEB:📞

Καλέστε μας για διαθεσιμότητα.

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά




Για την φύτευση ενός παραγωγικού αμπελώνα με στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρειάζεται μελέτη, έρευνα και αξιολόγηση μιας σειράς παραγόντων. Η φύτευση ενός αμπελώνα αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση και για την απόδοση της, θα πρέπει να εξαλειφθούν οι πιθανότητες λάθους κατά την διαδικασία την φύτευσης. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η σωστή αξιολόγηση όλων των παραγόντων οι οποίοι θα επιδράσουν στην ποιοτική και ποσοτική απόδοση του αμπελώνα. Οι παράγοντες που αξιολογούνται για την φύτευση του αμπελώνα διαμορφώνουν και τις ενότητες της μελέτης εγκατάστασης.

Η μελέτη φύτευσης ενός παραγωγικού αμπελώνα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
-Αξιολόγηση της τοποθεσίας και του αγροτεμαχίου ως προς την καταλληλόλητα για της φύτευση του νέου αμπελώνα.
-Αξιολόγηση της τοποθεσίας και του αγροτεμαχίου ως προς την δυναμική της για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
-Χωροταξική διάθρωση αμπελώνα.
-Επιλογή της ποικιλίας και του κατάλληλου υποκειμένου.
-Επιλογή του συστήματος μόρφωσης των πρέμνων και κατ επέκταση του τρόπου και των υλικών υποστύλωσης.
-Σχεδιασμός εργασιών προετοιμασίας του αγροτεμαχίου.
-Πρόταση εδαφοβελτίωσης βάσει ανάλυσης εδάφους.
-Πρόταση βασικής λίπανσης βάσει ανάλυσης εδάφους.
-Μελέτη εγκατάστασης του συστήματος άρδευσης, για την ορθότερη διαχείριση του νερού.

Στην μελέτη εγκατάστασης περιλαμβάνονται και τιμολογούνται συνολικά ή κατά μέρος τα εξής: Το ηλεκτρονικό τεκμήριο της μελέτης των παραπάνω διαδικασιών, οι επιτόπιες επισκέψεις στον αμπελώνα ,η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών της φύτευσης.